Page 5 - STICHION_Coffee Table 22.5x22.5_28selido_ΥΒ_GR
P. 5
ΤΟ ΤΑΞΙ∆Ι ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ
Το ταξίδι προ την τελειότητα είναι ακρύ. Πρώτα, ο Master Distiller απευθύνεται στην
Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου για να προ ηθευτεί τα πολύτι α δάκρυα από 100%
ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ
ατόφια, φυσική αστίχα. Έπειτα, εκτελεί ε ακρίβεια τη υστική συνταγή, αποστάζοντα
τη σπάνια αστίχα σε παραδοσιακού χάλκινου ά βυκε .
Από τη διαδικασία αυτή προκύπτει ένα διαφανέ απόσταγ α - που αφού αραιωθεί ε
καθαρό νερό για να φτάσει του 26% Alc. - ενώνεται ε ζάχαρη, σύ φωνα ε την
παραδοσιακή συνταγή. Αυτό το οναδικό πάντρε α κάνει το Stichion τόσο
διαφορετικό και του χαρίζει πλούσιο άρω α, ισορροπη ένα γλυκό χαρακτήρα, γε άτο
σώ α και κρε ώδη, πλούσια υφή.
9