Αρχική | Η εταιρεία | Επικοινωνία

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Website Optimizer


Κατασκευή Φιλική προς τις Μηχανές Αναζήτησης (Search Engine Friendly)

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων


Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας έχει ως στόχο την αύξηση του Conversion Rate. Ως Conversion Rate θεωρούμε το ποσοστό των επισκεπτών μιας ιστοσελίδας που πραγματοποιούν μία επιθυμητή ενέργεια. Η ενέργεια αυτή μπορεί να είναι η αγορά ενός προϊόντος, η εγγραφή στην υπηρεσία newsletter, η συμπλήρωση μίας φόρμας κ.ο.κ.
Επιτυγχάνοντας αύξηση του Conversion Rate ουσιαστικά επιτυγχάνουμε αύξηση των επιθυμητών ενεργειών των επισκεπτών στην ιστοσελίδα χωρίς να αυξηθεί το κόστος διαφήμισης.

Βελτιστοποίηση του Conversion Rate με πειράματα

Στην δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Χρησιμοποιούμε το Google Website Optimizer για να δημιουργήσουμε διάφορες παραλλαγές μίας σελίδας και να πειραματιστούμε με πραγματικά δεδομένα.

Κατασκευή Φιλική προς τις Μηχανές Αναζήτησης (Search Engine Friendly)

Στις μηχανές αναζήτησης δεν αρέσουν οι αργές σελίδες. Μία αργή ιστοσελίδα δεν θα καταφέρει να ταξινομηθεί σωστά από τις μηχανές αναζήτησης και επομένως δεν θα παρουσιαστεί στα αποτέλέσματα αναζήτησης.
Χρησιμοποιούμε αναφορές και εργαλεία που μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε πόσο χρόνο χρειάζεται για να "σαρώσουν" οι μηχανές αναζήτησης τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας και να επέμβουμε όπου αυτό κρίθει αναγκαίο.

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων

Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας, σε συνδυασμό με την προώθηση της στοσελίδας (SEO) θα φέρουν πολύ σύντομα στο site νέους υποψήφιους πελάτες.

Τέλος στην μπορούμε να σχεδιάσουμε και να σας προτείνουμε μία ολοκληρωμένη διαφημιστική καμπάνια που συμπεριλαμβάνει google adwords, καμπάνιες facebook καθώς και άλλες προωθητικές ενέργειες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε πως θα βελτιώσουμε της δικής ιστοσελίδας.

Δείτε επίσης
Δείγματα έργων