Αρχική | Η εταιρεία | Επικοινωνία

Φιλοξενία Ιστοσελίδων


Τα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων της έχουν δημιουργηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας και μπορούν να προσαρμοστούν άμεσα ώστε να καλύψουν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Ευελιξία

Δεν χρειάζεται να σας απασχολούν θέματα όπως αν ο χώρος σας είναι επαρκής, ή αν έχετε διαθέσιμο bandwidth ή αν μπορείτε να δημιουργήσετε και άλλους λογαριασμούς email. Σε εμάς ο δικτυακός τόπος σας συνεχίζει να δουλεύει κανονικά ακόμα και αν έχετε υπερβεί τα όρια του προγράμματος φιλοξενίας. Σας παρέχουμε δυναμικά τους παραπάνω πόρους που χρειάζεστε για όσο καιρό τους χρειάζεστε.

Κουπόνια διαφήμισης Google AdWords

Με κάθε πρόγραμμα φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας, κερδίζετε ένα κουπούνι Google AdWords αξίας €50, €60 ή €75 για να διαφημίσετε το site σας στο Google.

Δυναμικό κόστος

Το κόστος του προγράμματος φιλοξενίας που έχετε επιλέξει μπορεί να μεταβάλλεται δυναμικά ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα μπορείτε να αναβαθμίζετε το πακέτο φιλοξενίας σας ή να το υποβαθμίζετε ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Πρόσβαση από παντού

Έχετε πρόσβαση 24 ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες το χρόνο στο λογαριασμό σας μέσα από το δημοφιλέστερο και πληρέστερο control panel της αγοράς. Το Plesk.

Χαρακτηριστικά φιλοξενίας ιστοσελίδων:


και πολλές άλλες λειτουργίες και δυνατότητες τις οποίες μπορούμε να συζητήσουμε και να καταλήξουμε μαζί στην καλύτερη δυνατή λύση για τη δική σας επιχείρηση.

Υποστήριξη

Στους πελάτες μας παρέχουμε συνεχή τηλεφωνική υποστήριξη και υποστήριξη με εργαλεία απομακρυσμένης πρόσβασης. Βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα στους πελάτες μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε την πρόταση και την προσφορά μας.

Δείτε επίσης
Δείγματα έργων